jag hatar att bli lurad av mitt ex

jag hatar att bli lurad av mitt ex
jag hatar att bli lurad av mitt ex

lördag 30 oktober 2010

lördagen den 30/10-2010

hej alla vänner !
GLAD HALLOIN PÅ ER!
här inne blir det inte mycket halloin kan jag säga. Alla som jag har skickat inbjudat till får läsa på min
blogg när ni vill !
på hälgen sitter jag mest vid min dator för vi har en pasigent här inne som förstör och skriker massa taskiga saker till vådarna, det är lungnast att vara på sitt rum. sen hoppas jag att min pappa och min mamma och mina syskon läser på min blogg dom saknar jag jätte mycket !
ha det så bra alla vänner från jenny

fredag 29 oktober 2010

fredagen den 29/10-2010

hej alla vänner !
här inne är det som vanligt jag har fått inflamation i mitt höger ben så jag gör inte så mycket. jag saknar min mamma och mina syskon jätte mycket ! jag längtar tills jag kommer till ett gruppboende. livet här inne är inget roligt ! jag längktar tills min pappa kommer och hälsar på mig DET ÄR VÄDENS BÄSTA PAPPA !!!

han hjälper mig med mycket saker när jag fyllde 30 år fick jag ny dator och nu sisst fick jag en hemmabio, men jag tror han gör det för min mamma har inte tid med mig det är jobbigt att inte ha sin mamma som inte hälper mig därför gör min pappa det son tur är det som jag fick av min mamma sisst var en blomma och hennes brölopspressent från hennes brölopskista. men jag har varit hemma hos mamma en gång med 2 vådare det var roligt men samtidigt jobbigt för jag träffar inte mamma så ofta.