jag hatar att bli lurad av mitt ex

jag hatar att bli lurad av mitt ex
jag hatar att bli lurad av mitt ex

lördag 23 oktober 2010

lördagen den 23/10-2010

god kväll alla vänner jag har gjort 2 st evenemang idag på fackebook om emd & erik saade mina störta artister. annar är livet som valigt !
MEN DET KILLEN SOM JAG TRODE VAR TREVLIG VAR ETT SVIN!
AKTA ER FÖR CHRISTER ANDERSSON PÅ FACKEBOOK !
livet går framot men mycket långsamt jag söker nya killkompisar på fackebook gärna killar
mellan 23-45 år  dom är mycket vuxnare och tänker inte bara på sex ! här inne händer det inte mycket det är bara min granne som får sina ryk och skriker och gapar och slår nästan sönder dörren det är väldigt jobbigt att höra varannan dag. kan inte ett halvår gå mycket fortare då kommer jag till ett gruppboende gud vad skönt att få komma ut får detta dårställe man bil mest nerpsykad av dom andra om man inte vågar säga ifrån mobbning menar jag pasigenterna tar reda på vilka dom svaga pungterna är på en person på 2 dagar det är abolut inget ställe att sträva efter det kan jag lova jag har varit mobbad i 2 år för allt möjligt  ha det så bra från jenny

onsdag 20 oktober 2010

onsdagen den 20/10-2010

hej jag fick ett förslag av en gammal klass kompis hon heter Katarina Samuelssonvia fackebook det var en kille som  heter christer andersson som sökte en tjej att ha förhållande med först börja Christer Andersson fråga massa frågor om olika kroppsdela tex: hur stora bröst och hur stor fitta jag  har och vilken färg på håret man har i mellan bennen. sen efter en vecka vill ha bara vara vän !  ett förhållande är mycket mera än och ha sex !
det är ju att kuna lita på varandra , sammarbeta, hjälpas
åt, köksarbete, bara sitta och mysa tillsammans!
JAG BLEV GRUND LURAT AV
CHRISTER ANDERSSON AKTA ER FÖR HONOM NI KVINNOR !!!!
ha det bra från jenny

måndag 18 oktober 2010

måndagen den 18/10-2010

hej alla vänner
jag är besviken i dag för christer som jag trodde tyckte om mig undviker mig nu han stänger ner när jag vill prata med honom via fackebook undra varför ? jag trodde äldre killar var mera vuxna. livet är hårt och jobbigt men det blir ju änu jobbigare när man tor att någon äntligen gillar mig och sen efter 2 dagar bara undviker mig. men det som stämmer på dom flästa killar det är att dom kan bara 2 saker ha sex och dricka, är det de som villet går ut på och fråga hur stora bröst man har. ett förhållande går inte bara ut på att ha sex många gånger om dager då har ni inte kommit långt i era liv
ha det bra från jenny

söndag 17 oktober 2010

söndagen den 17/10-2010

god morgon alla vänner!
här inne är det som vanligt intriger, jag längtar tills jag kommer ut här ifrån. men jag är glad nu för jag har hittat en mycket trevlig kille på fackebook så det bubblar inom mig. jag vill att det ska bil vi men man måste lära känna varandra först. sen så tar jag en dag i taget det är bäst. sen saknar jag mina syskon och min mamma och alla djur. sen på min pappas sida är det mera motorcykar och bilar men det är också roligt honom träffar jag en gång i månade han brukar åka hit för de mesta, DET ÄR VÄRDENS BÄSTA PAPPA !
ha det bra alla vänner från jenny