jag hatar att bli lurad av mitt ex

jag hatar att bli lurad av mitt ex
jag hatar att bli lurad av mitt ex

lördag 9 oktober 2010

lördagen den 9/10-2010

hej jag som person är en hästmänniska som gillar at tränna men när jag sitter här på psyket så kommer jag inte ut så ofta, livet här är väldigt fyrkantigt man gör nästan samma sak varge vecka. annars sitter jag mest vid min dator från kl 12-14 och 16-23 det är mina data tider. sedan måste man duscha en gång varge dag innan kl 12.00 hannars tjatar dom håll i huvudet på mig !
sen ska man abolut inte bry sig om någon annan här inne för då blir det massa intriger och skitsnack med en gång. sen har man en dag i veckan som man handlar det är onsdagar eller fredagar. torsdag eftermmidag då cyklar jag spinning en halvtimme sedan måndag och tisdag har jag hantvärk det är roligt. ha det bra från jenny

fredag 8 oktober 2010

Fredag den 8/10-2010

 hej i dag har jag cyklade jag runt tycklinge det är 3 km, jag kämpade även fast jag hade inflamation i mitt högerben. jag väger lite för mycket så jag kämpar vidare. jag längtar tills jag kommer ut här ifrån för då slipper man alla komflikter med dom andra som bor här inne på psyket. och då kan jag hälsa på min mamma och mina syskon oftare för då ska jag få en personlig assistent. jag har inte truckit alkohål på 6 år det är så skönt att slippa alla problem som man skapar helt själv när man dricker och så kommer man inte ihåg dagen efter vad man har gjort och som mig jag hamnade hjämt ifyllecellen det är inget roligt liv kan jag lova men nu tänker jag framot och inte backot som jag gjorde innan ha det så bra alla.
PS: JAG SAKNAR MIN MAMMA OCH MINA SYSKON JÄTTE MYCKET!!!!

måndag 4 oktober 2010

MÅNDAGEN DEN 4/10-2010 VÅDPLANERING

måndagen den 4/10 vaknade kl 07.45 sedan  hadde vi morgonsamling kl 08.00 sen åt jag frukost. sedan gjorde jag mig  färdig för vådplaneringen. Det kom från jönköpings kommun och och dom hadde lovat att jag skulle få komma till ett gruppboende, men när vi började prata då sa läkare sussan att dom vet ingen för om ett halv år till ett år sen får jag komma tillett gruppboende så jag blev mycket besviken. Men annars tycke dom att jag sköter mig mycket bättre nu är när jag kom hit. och att dom ska skriva ett brev till jönköpings kommun så skriver min förvaltare ett annat brev till min pappas kommun. Det kan ta lite längre tid när det inte är min kommun som jag vill flytta till. Och att dom måste skriva över mig från rättpsyk till öppenpsyk sa läkare sussan till mig. Sedan efteråt så fick jag gå ut med min pappa i 4 timmar det var roligt och så fick jag en hemmabio
"pappa och jag sa att det var en tidig julklapp" 
Det går framot men mycket mycket långsamt !!!! från jenny

söndag 3 oktober 2010

jennys liv på rättpsyk sida 4

Söndagen den 3/10-2010
hej idag har jag mest sovit för jag har sån värk i mitt högerben. sedan läste jag på fackebook då hade pontus skrivit taskiga saker som vanligt !
1. den 29/9 att jag inte var klok i huvudet, sist skrev han att jag var sjuk i huvudet fast nu har jag anmält honom för hot via fackebook jag umgås inte med personer som kallar mig dumma saker. jag har varit en person som ska orka ta imot all skit från andra MEN NU ÄR DET STOPP MED DET !
 nu är jag 30 år och vissa pratar skit och andra skriver det på internet jag orkar inte bry mig längre
ha det b ra från jenny